Mąka migdałowa Ekstra drobna, Vilgain, 500 g
Mąka migdałowa Ekstra drobna, Vilgain, 500 g
Vilgain Mąka migdałowa Ekstra drobna – naturalnie bezglutenowa mąka do ciast, muffinek i innych smakołyków. Vilgain Mąka migdałowa Ekstra drobna to doskonała bezglutenowa alternatywa dla konwencjonalnej mąki. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, a także sporą porcję białka. Ponadto znajdziesz w niej różnorodne witaminy, przeciwutleniacze i minerały. Posiada delikatnie słodki smak i jest szczególnie odpowiednia do pieczenia bezglutenowego, takiego jak ciasta, naleśniki, muffinki, torty i omlety. Świetnie nadaje się również do dekorowania różnych deserów. Może być również stosowana w innych przepisach jako zamiennik zwykłej mąki.
Mąka migdałowa Ekstra drobna Vilgain w punktach:
- Mąka z blanszowanych migdałów.
- Naturalnie bezglutenowa.
- Zawiera wysokiej jakości tłuszcze.
- Bogata w przeciwutleniacze, witaminy i minerały.
- Delikatnie słodki smak.
Składniki: 100% blanszowane migdały. Pochodzenie migdałów: Kalifornia, USA. Alergeny: Alergeny podano w składnikach pogrubioną czcionką. Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy drzewne, zboża zawierające gluten oraz mleko.
Wartość odżywcza (w 100 g): Energia: 2470 kJ / 590 kcal Tłuszcz: 53 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4 g Węglowodany: 19 g
- w tym cukry: 4,7 g Błonnik: 12,8 g Białko: 21 g Sól: 0,05 g
Dostawa
Przesyłka kurierska 2-3 dni robocze |
48,59 zł |
|
*darmowa dostawa od 445 zł |
Przedział cenowy | do 115 PLN |
---|---|
Marka | Vilgain |
Kolor | Glinka |
Waga | 500 g |